About

Βασικά κόλπα...Τα αρχικά! (1) Goofy Ή Regular?

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Για να αρχίσετε να κάνετε τα βασικά κόλπα στο skateboard δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη σανίδα...Ενα  skateboard για αρχάριους είναι το ιδανικό ...

Ας αρχίσουμε λοιπόν:

Αρχικά πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η στάση σας πάνω στο skateboard.. εάν είστε Goofy ή Regular. Αυτό σημαίνει απο ποια πλευρά κάθεστε δεξιά ή αριστερά..η παρακάτω φωτογραφία θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την διαφορά Goοfy και Regular :


Εγώ προσωπικά είμαι Regural αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία με τον τρόπο που οι άλλοι κάνουν σκειτ...

Πως θα καταλάβετε εαν είστε Goofy ή Regular;

Αυτό είναι πολύ ευκολο..Μπορείτε να το καταλάβετε απλά με τον τρόπο που σας βολεύει...Ότι σας βολευει καλύτερα αυτό είστε....
.Ενας άλλος τρόπος είναι να βάλετε ένα φίλο ή γνωστό σας να σας σπρώξει σε αόριστο χρόνο απο πίσω χτυπώντας σας στην πλάτη...Το πόδι που θα βάλετε ως αντίσταση για να μην πέσετε είναι συνήθως και το "καλό" σας πόδι που μπένει μπροστά στο skateboard..
Επιπλέον μπορείτε απλα να ανεβείτε κάποιες σκάλες και να παρατηρίσετε με ποιο πόδι ανεβήκατε το πρώτο σκαλί χωρις να το κάνετε εσκεμμένα...το ίδιο ισχυεί μετά και με το παραπάνω παράδειγμα...το πόδι που θα ακουμπήσει πρώτο το πρώτο σκαλι της σκάλας είναι το "καλό" σας πόδι! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου